Gideons ring

_MG_2062Vad jag har förstått är det så vanligt i Norge att läsa under påsken att begreppet Påsk-deckare har uppstått. Gideons ring får stå för att vara min påskdeckare.

Det känns nästan som att Gerhardsen har läst mina tidigare recensioner, för plötsligt har jag ”lärt känna” de återkommande personerna i böckerna bättre än tidigare. Och hon gör en riktig luring utifrån att jag var missnöjd med att så många barn far illa i böckerna. Bra räddningar där! Författaren har bättrat sig precis på det jag önskade. Bland annat tack vare detta upplever jag Gideons ring som den bästa boken i serien hittills!

Gideons ring, Carin Gerhardsen. Tidigare läst av samma författare:  Helgonet (utan recension), Vyssan lullPepparkakshuset och Mamma, pappa, barn (utan recension).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *