Vad & vem

Vad är kultur?
Jag intresserar mig i första hand för kultur i form av litteratur, film och textilt handarbete och besöker en hel del konstutställningar. Men för mig är kultur mycket bredare – egentligen har jag svårt att säga vad jag inte tycker är kultur. Kultur är livet!

Kontakt
homeriver.se@gmail.com

Vem är jag?
Att skriva och skapa är något jag har gjort så länge jag kommer ihåg. Homeriver är en direkt översättning av mitt efternamn och jag heter Ellinor i förnamn. Jag bor i centrum av Jämtland, nämligen i Östersund, med min man och tre barn (Storebror, Mellanbror och Lillasyster som jag benämner dem i bloggen). Eftersom jag bor precis i city, exempelvis nära teatern, har jag stans kulturupplevelser ständigt och bokstavligen runt knuten!

Bloggen
Varje dag skriver jag någonting, i någon form. Sedan 1997 har jag funnits på nätet i olika former. Idag är det främst via bloggen, Facebook och Instagram som jag sprider mina ord och bilder.

Samarbeten
Jag är öppen för samarbeten som jag bedömer passa in i mina intresseområden angränsande kultur, skapande och utflykter/resor till sådana aktiviteter och evenemang. (Effektiv packning är ett sidospår som jag är särskilt intresserad av.) Samarbeten markeras givetvis i bloggen.

BLOGGEN OM KULTUR & SKAPANDE MED UTGÅNGSPUNKT FRÅN JÄMTLAND