Att bära en snygg makeup som lyfter ditt utseende kan ha en positiv inverkan på ditt självförtroende. Makeupen ska kännas som du och framhäva dig. Att sminka dig kan ge en extra boost. Behöver du nytt smink har Max Factor allt du kan tänkas behöva för en snygg makeup. Att ha bra produkter som passar din hud är viktigt.

På bara några minuter får du en snygg vardagsmakeup

Det du vill göra med en vardagsmakeup är att på ett mjukt sätt framhäva dina drag i ansiktet utan att det ser konstgjort ut och att lägga lite tid på morgonen på en vardagsmakeup kan vara mycket värt. En lätt vardagssminkning som inte tar allt för lång tid är en bra idé. Du behöver egentligen inte så många produkter till en snygg vardagsmakeup.

Börja med att jämna till huden genom att använda en lätt foundation eller en färgad dagkräm som ger extra fukt till huden och en concealer. Använd inte mer foundation än nödvändigt för att undvika att den spricker under dagen. Concealern använder du för att täcka ställen som foundationen inte riktigt täcker. Ögonbrynen är det värt att lägga tid på. De ramar inte bara in ögonen utan lyfter hela ansiktet. Om du vill kan du använda en neutral ögonskugga innan du använder en mascara för att markera fransarna. Du kan använda ett läppstift eller läppglans i ungefär samma ton som läpparna för att få lite glans. Om du gillar mer färgstarka läppstift använder du det. Det vara kan trevligt att använda ett solpuder eller rouge för att skapa lite skuggor och en varmare ton i ansiktet. Ett tips är att ta lite på borsten och hellre fylla på än att ta för mycket. För att du ska fixera sminket ordentligt kan du använda en fixeringsspray.

Öva på att sminka dig

Är du ovan att sminka dig så misströsta inte. Övning ger färdighet och ju mer du sminkar dig desto skickligare och snabbare kommer du att bli. Du kommer också med tiden att komma fram till vilka produkter som du gillar och föredrar. För att få ditt smink att hålla hela dagen är det viktigt att du har en bra hudvårdsrutin, det är grunden för att basen i makeupen ska hålla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *