Nytt år innebär nya hårtrender och nu till våren syns det mycket korta klipp, mittbenor och skinande längder. Om du mest får ångest över hårtrender och frisyrer för att du drabbats av tunt hår eller håravfall ska du undersöka om det inte finns något som du kan göra åt saken. Du kan gå in hos Nordic hair clinik som är specialister på hårtransplantationer och som även gör injektionsbehandlingar för hår med stamceller. Håret är för många viktiga för utseendet och identiteten. När håret ofrivilligt förändras kan det vara jobbigt, men det finns saker att göra åt det. Du ska göra det du kan för att få det hår du önskar men tänk på att ta hand om hela dig.

Mittbenan är en stor trend

Nu i år har verkligen mittbenan gjort storstilad återkomst. Mittbena är aktuell för alla oavsett längd på håret. Investera i en pinnkam och skapa den rakaste mittbenan du någonsin haft. 80-talets volym har också gjort återkomst. Klipp upp längderna om du har långt hår och trolla fram volym och självfall. Kapa luggen kan du göra samtidigt för att få en riktigt trendig frisyr. Det finns bra produkter som hjälper självfallet på traven. Boben som syntes redan under hösten fortsätter att vara trendig men nu ännu lite kortare.

Styla håret

Trendig styling är också något att satsa på till våren och sommaren. Bland annat flätor och backslick är något som du kan testa att göra. Det kan vara små tunna flätor fram eller två långa flätor på sidorna. Backslick är både elegant och sofistikerat men på samma gång dramatiskt och spännande. Har du långt hår kan du kombinera det med en låg knut eller en hög hästsvans. Efter ett litet uppehåll är nu hårklämmor i olika slag tillbaka. En snygg hårklämma kan rädda en dålig hårdag. Hårklämmor passar oavsett längd på håret. Kombinera frisyren med en snygg sminkning för att få ett snyggt yttre.

Trendiga hårfärger

Vårens hårfärger visar både enkelhet och elegans men det finns också extravaganta kulörer som tar plats, som exempelvis rött. Men oavsett vilken färg du har på håret är ett välmående hår som glänser något du verkligen ska satsa på. Om du inte vill färga håret kan du definitivt låta din egen hårfärg ta plats. Enhetlighet och mjuk toning är det nya till skillnad från slingor och balayage som varit på tapeten tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *