Under alla åldrar är det viktigt att tycka om och vårda kroppen, och inte lyssna på negativa kommentarer utifrån. Att hitta en träningsform som du tycker om, och fokusera både på den psykiska och den fysiska delen. För att må bra i din kropp finns det många nya rutiner du kan införa i livet, där du steg för steg hittar det som är bäst för dig och din livsstil.

Hos https://motiva.health/se/ har du möjlighet att boka bröstoptimering som med säker teknik uppnår dina drömresultat. Här får du skräddarsydda resultat och minimal ärrbildning, ett mjukt utseende och naturlighet. När du besöker https://motiva.health/se/ kan du läsa mer om alla Motivas implantat, designade operationer och se före- och efterbilder. Du har också möjlighet att läsa kundomdömen och se videoklipp som visar elasticitet och tillverkningsprocess.

Bekväm i att träna

Om du har problem med bysten kan det leda till värk i nacke och rygg. Du kan också ha estetiska anledningar till att göra en bröstoperation, som att du vill ha mindre eller större bröst. Att ha en alltför stor byst kan vara ett problem om du har planerat att träna mycket i din nya livsstil, och du kan få eksem och klåda av hängande bröst. För att kunna komma igång och undvika livsstilssjukdomar är det bra med mycket fysisk aktivitet, vilket förutsätter att du känner dig bekväm med att röra på dig.

Naturligt och grått

Många färgar idag håret för att få den stil de helst vill ha i frisyr och utseende. Men under pandemin har det kommit en ny trend, där allt fler låter sitt naturliga gråa hår komma fram. När du ska gå över till en mer naturlig hårfärg är det bra att jobba stegvis. Du kan lägga in en allt ljusare ton i ditt hår och på så vis skapa en mild kontrast. Med slingor kan du få bort den annars synliga kanten mellan ditt färgade och ditt naturliga hår.

Fina naglar

Naglarna är en del av kroppen och kan också behöva en ny stil emellanåt. Hemma kan du lägga en fransk manikyr, vilket kan kräva lite övning till att börja med. Om du är ovan kan du först använda dig av tejp eller färdiga mallar så att du enkelt skapar en fin vit kant på nageln. Den vita linjen behöver vara böjd för att ge illusionen av en välmående och frisk nagel. Det är inte lika snyggt att lägga till en vit och rak linje på nageln, då det kan ge intrycket av en sockerbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *