Idag handlar så gott som alla på internet. Men det finns många pensionärer som känner en viss osäkerhet kring att handla på internet. Här kommer tipsen på hur du handlar både billigt och tryggt som pensionär.

Pensionärsrabatter

Det finns otroligt många webbshoppar att handla ifrån. Ibland kan det vara svårt att veta vilken affär som verkligen ger dig bra rabatter. Och naturligtvis vart det är säkert att handla. Som pensionär är det riktigt klokt att bli medlem i Hej Senior. Hej senior är en sajt som ger dig rabatter på både tidningar, hälsa, kläder, nöjen, resor och mobilabonnemang. Den vänder sig bara till pensionärer. Det fina med Hej Senior är att du inte behöver vara orolig när du handlar via dem. Du behöver inte uppge ditt personnummer. Du kan vara säker på att du får riktigt bra erbjudanden, men också att det är säkert att handla på e-butikerna som de samarbetar med. Du behöver inte oroa dig för att dina uppgifter ska bli stulna. De vänder sig bara till kända och välrenommerade företag som du kan lita på. Gå in på Hej Senior och bli medlem alldeles gratis, så kan du handla både på apoteket, skaffa mobilabonnemang och köpa biljetter till resor och nöje till ett mycket bra pris.

Handla säkert

Det som är riktigt jobbigt som pensionär är att många bluffmakare just vänder sig till äldre personer. Det är ett stort problem. Först och främst kommer din bank aldrig att ringa dig och be dig logga in på ditt bankid. Om någon utger sig för att vara en bank eller ett företag som vill att du ska logga in, så ska du bara lägga på luren. Helst polisanmälan eller göra en anmälan till Konsumentverket. För det andra kan det vara klokt att faktiskt inte göra affärer över telefonen alls. Ibland kan vissa företag låta som om de ringer från ett stort företag, men de har bara ett snarlikt namn. För det tredje ska du alltid be dem skicka information till din mejl eller en broschyr hem till dig i brevlådan, så att du kan läsa avtalet i lugn och ro. När du handlar på internet är det klokt att köpa av kända varumärken. Du kan känna dig trygg att skaffa försäkring på Folksam via internet, köpa byxor på Ellos eller via Hej Senior skaffa ett riktigt bra mobilavtal eller billiga prenumerationer. En god regel är också att när du känner dig osäker, så skippar du affären.

Handla billigt

Det som är så bra med internet är att du kan göra riktigt goda affärer. Det finns många vanliga rabatter, men också särskilda pensionärsrabatter att nyttja. Börja med Hej Senior och se över deras erbjudanden. Då kommer du kunna köpa användbara saker från apoteket till ett billigare pris, som du får hemskickat till brevlådan. Många yngre väljer också att ha flera mejladresser. Du kan skapa en mejladress som du bara har för rabatter och erbjudanden. Du kollar den mejlen ett par gånger i veckan och ser vilka rabatter och erbjudanden som finns från Hej Senior och andra sajter. Då får du en bra koll på dina erbjudanden, utan att allt hamnar i samma mejlbrevlåda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *